Potraga za identitetom glavne šesnaestogodišnje junakinje, Bebe, okosnica je svih dešavanja u seriji "Priđi bliže", a serija je specifična i po tome što je po prvi put rađena po primenjenoj metodologiji - edukacija kroz zabavu.
U centru priče nalazi se Beba koja živi sa roditeljima u Beogradu i proživljava slatke muke odrastanja. Njeno viđenje sveta je mladalački ironično i prožeto pop-kulturnim referencama - od muzike, knjiga i mode - do "Fejsbuka".
Urednik serije Tamara Vešković kaže da je cilj serije "Priđi bliže" podizanje nivoa svesti i znanja. "Edukativni sadržaji su suptilno utkani u seriji, a glavni akteri serije su tinejdžeri", rekla je Veškovićeva na koferenciji za novinare u Galeriji RTS-a.
Ekipa koja je radila na seriji je brojna, a mladim ljudima smo ostavrili san da zaigraju u igranoj seriji na televiziji, dodala je urednica serije.
Serija jeste priča o ljubavi. Prvenstveno, priča o ljubavi među ljudima, o međuljudskim odnosima i problemima u međuljudskim odnosima. Tinejdžerska grupacija, koja je ovde uzeta kao centar pažnje je zapravo samo jedna metafora opšteg društvenog konteksta.

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.