Ocena: 6.9/10
Ocena korisnika: 8.5/10
(6 glasova)

Imućnoj porodici Sormani potreban je naslednik. U neprestano promenljivom svetu, sudbina gradića Borgo Larići zavisi od njegovog najbogatijeg klana. Godina je 1922, a mali italijanski grad nalazi se na ivici propasti. Kada naslednik porodice Sormani pristigne iz Pariza nakon što je primio čudno pismo, počinju se otkrivati decenijama skrivane tajne koje će zauvek promeniti sudbinu porodice i grada. Radnja je smeštena u idiličnom seocu u 1922. godinu, a oslikava živote članova porodice Sormani kao i meštana koji zavise od njih. U jeku društvenih nemira i novih socijalističkih ideja, porodica će morati naći način da se izbori za svoju budućnost.
Kako bi se stvari dodatno zakomplikovale, dešava se da naslednik Sormanija po imenu Frančesko, dolazi iz Pariza kako bi nastavio voditi porodičnu fabriku. On je došao u selo neposredno po prijemu anonimnog pisma u kome se naslućuje da je njegova majka Margarita još uvek živa, iako svi navodno znaju da je izvršila samoubistvo pre 23 godine.

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.