Ocena: 6.5/10
Ocena korisnika: 10/10
(2 glasova)

Mali crveni traktor živi na slikovitoj maloj farmi čiji je vlasnik mladi farmer Stan. Na ostalim su imanjima strojevi veći i jači, no Mali se crveni traktor oslanja na svoju odlučnost i snalažljivost u rješavanju svakodnevnih problema.
Na susjednoj farmi žive veliki traktor i snažni kombajn koji, kao i njihov vlasnik, vole zapovijedati i misle da su uvijek u pravu. Mjesni mehaničar vlasnik je marljivog kamiončića, a najmanje vozilo u mjestu je mali motor, koji se silno voli zabavljati.
Sa svojim sumještanima i prijateljima Mali crveni traktor doživljava niz pustolovina, pa iako nije najveći uvijek je spreman pomoći prijateljima. Njegova domišljatost i dobra volja pomaže u rješavanju svakog problema.

Bilo je na kanalima:

KiKA  Film Klub Extra  HTV2  Film Klub  Hayat 2  Hayat TV  

PREPORUKE
  • Vatrogasac Sima (1987)

    image
    Ovo je poučna priča gde se vidi koliko je važno prijateljstvo i hrabrost i da sva loša dela imaju posledice. Sima vatrogasac mora da koristi sve svoje znanje i...
  • Ristorante

    image
    Saznat ćete kako restoran funkcionira. Od pripreme hrane do pranja suđa.
  • Panni and Fanni

    image
    The two fairies draw their own versions of a sample picture.
  • Vege-tales

    image
    When you look closely, veggies and fruits will show you their real personalities.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.