Nova antologijska komedija braće Džeja i Marka Duplasa, snimana u jednoj sobi prosečnog američkog hotela, pripoveda drugačiju priču o odabranim pojedincima koji prolaze kroz nju u svakoj epizodi.
Serija „Soba 104“ braće Džeja i Marka Duplasa, nova je polusatna antologijska serija kanala HBO, koja nam omogućava da virnemo u sobu prosečnog američkog korporativnog motela, istražujući priče likova koji svake noći prolaze kroz njega. Prihvatajući ideju da banalno može da bude najzanimljivije na svetu ako zastanete na trenutak i dobro pogledate, svaka od 12 epizoda pripoveda drugačiju priču, dok soba ostaje ista, a zvukovi, likovi pa čak i vremenski period se menjaju. Zalazeći u razne žanrove, uključujući komediju, dramu, triler i horor, priče i likovi iz prve sezone obuhvataju: priču o dostavljaču pice koji dobija više nego što je očekivao; čuvanje deteta koje jezivo kreće po zlu; ljubavnu priču između dvoje osamdesetogodišnjaka; ženu koja želi da uđe u drugu stvarnost uz pomoć sveštenika; dvoje mormonskih misionara koji upadaju u krizu vere i još mnogo toga. Pronicljiva, šaljiva i prepuna obrta i iznenađenja, svaka epizoda ove serije predstavlja svojevrsni mini-film, nudeći novo otkriće iz nedelje u nedelju i pričajući priče o svakodnevnim ljudima koji žude za vezama i smislom unutar motelske sobe.

Bilo na kanalima:

HBO3  HBO2  

PREPORUKE
 • Ubistva u Baru Lume (2013)

  subota
  image
  Massimo, the new barman of the Lume, helps Commissioner Fusco solve the most varied cases in Pineta, in the Tuscany Riviera.
 • Razvali igru (2015)

  subota
  image
  A live-action sitcom about two 12-year-old girls who start a multi-million-dollar gaming company and take on rap superstar Double G as a business partner. As part...
 • Kuhinja - Rat za hotel (2019)

  subota
  image
 • Die dreisten Drei - Die Comedy-WG (2002)

  subota
  image
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.