Ova provokativna i duhovita serija zalazi iza kulisa televizijskog show programa i razotkriva politiku, niz osebujnih likova i uzbudljivih situacija tijekom produkcije vodeće serije u velikoj televizijskoj kući.
Scenarist i producent, dobitnik Emmyja, Aaron Sorkin i poznati redatelj Thomas Schlamme (Zapadno krilo) u seriji "Studio 60 on the Sunset Strip" obrađuju intrigantan, rijetko prikazivan svijet komercijalne televizije. U seriji se pojavljuje niz poznatih glumačkih imena, kao što su Matthew Perry, Amanda Peet i dr.
Kada izvršni producent dugogodišnjeg kasnovečernjeg zabavnog showa prekine emitiranje programa uživo, televizijska industrija i gledatelji su zgroženi i šokirani. No u zbrku se umiješa pronicljiva samouvjerena urednica Jordan McDeere (Amanda Peet) koja ponovno zaposli briljantan, ali nepredvidljiv scenarističko-producentski tim koji je prije više godina napustio show u kontroverznom ozračju.

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.