Prije dvije tisuće godina dogodila se velika bitka između dobroga zmaja Dashija i zle vještice Wuye. Wuya je usmjerila svu svoju mračnu moć protiv Dashija i njegovih mističnih objekata moći. Dashi je na kraju pobijedio, a Wuya je ostala zauvijek zarobljena u jednostavnoj drvenoj kutijici. Dashi je tako mogao po cijeloj zemlji rasporediti predmete svojih moći i oni su stotinama godina uspijevali održavati mir i ravnotežu na Zemlji. Tu je i red Dashijevih zmajeva koji radi na tome, no što će se dogoditi ako se ta ravnoteža ikada poremeti?

Bilo je na kanalima:

Cartoon Network  Kabel 1  HTV2  

PREPORUKE
 • Martin Morning (2003)

  subota
  image
  Martin Morning who wakes up every morning at 7:30a.m and turns into a different type of character - from a robot, to a millionaire, to a wizard, to a superhero.
 • Bakugan (2018)

  subota
  image
  Crtana serija prati priču o prijateljima kojima čarobne karte doslovno padnu s neba i pozivaju ih da sudjeluju u igri zvanoj Bakugan.
 • Henry Hugglemonster (2013)

  subota
  image
  A happy young Hugglemonster named Henry goes on adventures with his friends and family. When they run into problems,Henry finds a way to save the day.
 • Brbljivi mačak Tom i prijatelji (2014)

  subota
  image
  Globalne senzacije iz aplikacije, Brbljivi Mačak Tom i prijatelji, sada su zvezde TV serije. Serija prati avanture ovog društva dok prave sopstveni šou iz...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.