Volim samo tebe je romantična dramska serija koja pokazuje obiteljske vrijednosti Gujaratija i opisuje koje su posljedice jednostrane ljubavi. Sve je ispričano s muške točke gledišta, jer je cijelo vrijeme tu narator. Radnja se odvija u sadašnjosti u Bombaju, gdje žive bliski prijatelji Ranveer i Ishaani. Njih dvoje stalno balansiraju na tankoj liniji između prijateljstva i ljubavi.
Ranveer je zaljubljen u Ishaani, ali ona osjeća samo snažnu prijetljsku vezu. Na drugoj strani njena je sestra Diksha zaljubljena i želi ga zavesti. Kada ju Ranveer odbije, ona ga uz savjet svoje bake optuži za silovanje. Tada počnu kolati priče kako je Ranveer zapravo zaljubljen u Ishaani koja je pogrešno protumačila njegovu ljubav i požudu. Mladić odlazi u zatvor.
Nakon dvije godine, Ranveer je slobodan i postaje biznismen pod imenom RV. Na drugoj strani, obitelj u koju je posvojena Ishaani je u novčanoj krizi, jer je očuh u međuvremenu umro. Oni gube čak i kuću koju na aukciji kupi baš Ranveer. S neimaštinom dolazi i sve ostalo, pa Chirag Ishaanijin zaručnik, odluči ju ostaviti na dan vjenčanja. Ranveer, na nagovor svoje zaručnice Ritike, uskoči kao mladoženja i oženi. Naon vjenčanja Ishaani se zaljubljuje u muža, ali pojavljuje se Chirag koji počne unositi nemir. Ritika se u međuvremenu uda za Sharmana, Ishannijinog rođaka koji je ostavlja trudnu. Chirag i Ranveer se sukobe i Ishaani zaključi kako je njen muž ubio bivšeg zaručnika. Ona preuzme krivicu i osuđena je na smrt. Nakon šest mjeseci Ishaani bi trebala biti pogubljena. Međutim, odvjetnik Shikhar Mehra, Ritikin i Ranveerov pijatelj, spasi joj život. Ritika živi sa obitelji Vaghela kao Ranveerova supruga a Ishaani stupa u vezu sa Shikharom, koji ju voli. Uskoro svi saznaju da je ona živa.

Bilo je na kanalima:

OBN  

PREPORUKE
  • Koreni (2018)

    image
    "Koreni" je serija nastala prema istoimenom romanu Dobrice Ćosića. Radnja romana i serije odigrava se u imaginarnom selu Prerovo, u poslednjim decenijama 19....
  • The Island Doctor (2018)

    image
    Doctor Filipa Wagner travels to Mauritius to start a new life.
  • Muke jednog lava (2020)

    image
    Glavni likovi su dečak Lav i njegova „vanvremenska“, „ničim izabrana“ i „ničim izazvana“ drugarica Vuka koja se uselila u njegov kompjuter. Polazeći od...
  • Auf Streife – Die Spezialisten (2015)

    image
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.