Ova neverovatna serija pruža mračno komično viđenje disfunkcionalne porodice iz Pasadene, koja vodi pogrebnu firmu. Prvi put u životu moraju da nauče kako da se suoče sa ličnom tragedijom… Ali i sa samim životom.
Od dobitinika Oskara za scenario filma ”Američka lepota”, Alana Bola, stiže serija “Šest stopa pod zemljom”, mračno komični prikaz života iz perspektive disfunkcionalne porodice koja poseduje i vodi pogrebnu firmu u Kaliforniji. U Los Anđelesu, glava porodice, Natanijel Fišer, gine u saobraćajnoj nesreći na Badnje veče, čime zasenjuje prazničnu posetu svog sina Nejta. Pored suočavanja sa očevom smrću, Nejt mora da izađe na kraj sa svojom majkom Rut, koja voli da drži stvari pod kontrolom i ima ljubavnika; sa bratom Dejvidom koji je prikriveni gej i vodi porodični biznis; i sestrom Kler koja čuje lošu vest nakon što je uzela drogu sa svojim novim dečkom Gejbom. Jedini naizgled pozitivan aspekt Nejtovog života je Brenda, strastvena žena koju upoznaje u avionu. Ali ispostavlja se da je Brendina luda porodica disfunkcionalnija od Nejtove.

Bilo je na kanalima:

HBO2  HBO3  Viasat Nature  AXN  NOVA TV  

PREPORUKE
 • Dadilja (1993)

  danas
  image
  Fran Fine (FRAN DRESCHER) je Židovka nazalnog, plačljivog glasa iz Queensa koju su upravo zadesile brojne nesreće. Dobila je otkaz na poslu i istovremeno ju je...
 • Bolji život (1987)

  danas
  image
  U 'Boljem životu', koji je i danas iluzija svih stanovnika Zemljine kugle, obitelj pravnika Dragiše Popadića, pridošlice u glavni grad, bori se s uobičajenim...
 • That's So Weird! (2009)

  danas
  image
  A show starring wacky, silly, humorous skits sometimes based on other shows for example Daniel Cook.
 • Totalcar (2011)

  danas
  image
  Totalcar is Hungary's most popular automotive TV series, mixing industry-leading visuals with down-to-earth commentary and humor. It's TopGear for the east.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.