Popularna talijanska dramska serija "Deseta policijska" gledatelje oduševljava originalnošću priče, slojevito, detaljno razrađenim odnosima među likovima, kao i osobnim borbama unutar samih protagonista te nepredvidljivošću. Svojom šarolikom tematikom - nesretne životne sudbine, obiteljske tragedije, borba protiv nepravde i kriminala, ljubavi, uzburkale strasti i odricanja, privlači gledatelje svih dobnih skupina. Kakve sve slučajeve, tajne, ljubavi i prijateljstva skriva ova policijska postaja?
"Deseta policijska" vodi nas u policijsku postaju u kojoj se prepliću privatni i profesionalni životi muškaraca i žena na dužnosti. Nenadani dolazak zahtjevne i čvrste glavne istražiteljice, Giovanne Scalise, iskusne u borbi protiv mafije, donosi velike promjene. Iako u koliziji s policijskom grupom zbog njihovog neiskustva, ubrzo je oduševe hrabrost, osjećaj za žrtvu i ljudske kvalitete na koje nailazi u svom timu. Svakodnevni rad s policajcima, njihova potpora i prijateljstvo snažno utječu na istražiteljicu Scalise i ona je konačno spremna zaboraviti prošlost. Ali, na žalost, to je nemoguće. Kad je u pitanju organizirani kriminal - ona je u opasnosti, ali ni sama ne zna za to. Anonimna prijetnja pokvarit će njezinu novopronađenu sreću. Oni koji je žele mrtvu ne računaju s tim da će se pri konačnom obračunu pojaviti i njezini vjerni kolege. Scalise je sada spremna započeti posve novi život, a njezino mjesto u postaji preuzima nova inspektorica, mlada Giulia Corsi. Ova snažna žena od akcije proglašava rat svim oblicima kriminala, ali duboko u sebi skriva traume iz privatnog života, koje može podijeliti samo sa sestrom Sabinom. Grupa policajaca koji djeluju kao tim uspjet će joj barem djelomično popuniti prazninu zbog nedostatka obitelji. U svakodnevnu obranu zakona i reda upliću se i ponekad dramatične, katkad smiješne scene iz privatnog života ove dojmljive policijske ekipe.

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.