Serija nastoji da bude više društvena nego porodična komedija. Tematski pokriva veći deo onoga što se dešavalo od 1993. do 1996. godine, ali humorom, ironijom i satiričnim senčenjem pokušava da za svoje junake pronađe formulu za srećne ljude u nesrećnom vremenu.
U vremenu u kome se preko noći gubi posao, vremenu bez novca, perspektive, u kome se za vrlinu dobija kazna, a mane pomažu napredovanju, u kome su obični ljudi osiromašeni i okruženi novim bogatašima bez stila i skrupula, u kome sudbine određuju uglavnom bahati, samouvereni i nepošteni ljudi. Sama tematika izdvojila je kao glavne stožere porodice Golubović i Soldatović, prva pokušava da opstane, a druga da vlada.
Seriju su obeležili mnogobrojni likovi: Riska i Aranđel Golubović, njihov unuk Neca, lažni grof Mario Marko Deltintoreto i njegova Malina Vojvodić, samouvereni Šćepan Šćekić i njegova Zaza, Despot Despotović i Maca, svemoćni i nemoćni Ozren Soldatović i njegova Ozrenka.
Čitava galerija neobičnih likova koji pokušavaju, i ponekad uspevaju, da budu srećni u nesrećno vreme prve polovine devedesetih godina.

Bilo je na kanalima:

KLASIK  RTRS  RTS1  RTS SVET  RTS2  

PREPORUKE
  • Praxis mit Meerblick (2017)

    image
  • Ella Schön (2018)

    image
    Ella, Asperger's autist, prospective lawyer, analytical and ruthlessly honest. The other: Christina, single parent, cafe owner, chaotic and intuitive. The lives...
  • Toni, männlich, Hebamme (2019)

    image
    Unfortunately, Toni does not always have it easy as a male midwife.
  • Hubert & Staller (2011)

    image
    A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.