Stamatakis i Leventogianni su obitelji koje stoljećima unazad žive za dan kada će se osvetiti jedna drugoj.
Kada između obitelji ključa mržnja i kada je jedini cilj osveta, samo ljubav može savladati i pomiriti zaraćene strane. Naime, Sifis Stamatakis se zaljubljuje u prelijepu Mariu Leventogianni i tada nastaje problem. Iako su ovo dvoje mladih potpuno nesvjesni mržnje koja godinama razdire njihove obitelji, kada se dvadesetogodišnja Marija vrati na Kretu, svađa se rasplamsava i dovodi do nasilja… Uhvaćeni u vrtlogu mržnje Sifis i Maria moraju se suočiti sa bijesom svojih obitelji, pomiriti razlike i izbrisati prošlost koja prijeti da će uništiti njihove živote.

Bilo je na kanalima:

Prva TV CG  Prva World  Prva MAX  Prva  

PREPORUKE
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • Katie Fforde (2010)

    image
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.