Ova crna komedija govori o srednjoj školi i dvojici ljudi koji je vode. Deni Makbrajd i Volton Gogins glume dvojicu zamenika direktora koji se žustro bore za vlast, odnosno za mesto školskog direktora.
Tvorci serije „Na istok i dole“, Deni Makbrajd i Džodi Hil donose nam ovu crnu komediju o srednjoj školi i dvojici zamenika direktora koji je vode. Makbrajd i Gogins glume dvojicu rukovodilaca koji se žustro bore za vlast, odnosno za mesto školskog direktora. Kad dr Belinda Braun dođe kako bi preuzela direktorsku funkciju, Gembi i Rasel ostavljaju međusobni prezir po strani i ponašaju se u skladu sa poslovicom da je neprijatelj njihovog neprijatelja njihov prijatelj, pa kreću u sveopštu nemilosrdnu borbu sa dr Braun, jedinom osobom koja zapravo razmišlja isključivo o interesu škole. Ep. 1 Premijera sezone. Kad direktor srednje škole ode u penziju, njegova dvojica zamenika daju sve od sebe da popune upražnjeno mesto.

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.