“Bijesni psi” je crna krimi komedija prepuna neočekivnih i šokantnih obrata, a koja u centar radnje stavlja pitanje prijateljstva i povjerenja petorice prijateljau svijetu prepunom sebičnosti i otuđenja.
Prošlo je puno vremena otkad su stari prijatelji Gus, Cobi, Lex i Joel bili skupa. Najbolji prijatelji još od djetinjstva zajedno dolaze na Belize kako bi se našli s petim članom družine, Milom, i proslavili njegovo rano umirovljenje. Nije prošlo puno vremena otkad su se sreli u toj predivnoj latinoameričkoj državi do kad su shvatili koliko su zbog turbulentnih životnih puteva i karijera postali različiti ljudi i udaljili se jedni od drugih. Gus, Cobi, Lex i Joel pokušavaju jedan pred drugim sakriti koliko su se pomirili s dosadnim životima srednjeg staleža dok u isto vrijeme propituju svoje uspjehe u usporedbi s velikim bogatstvom koje je Milo stekao. Međusobna nepovjerljivost natjerala ih je da ozbiljno posumnjaju i u porijeklo Milove raskoši i taman kad se počeli otvarati jedan prema drugom stiglo je šokantno iznenađenje u obliku malenog ubojice s mačjom maskom. Nakon Milovog ubojstva četiri prijatelja nađu se potpuno izgubljeni i uvučeni u kompliciranu mrežu međusobnih obračuna u kojoj se ne zna tko su veći negativci – CIA, krijumčari drogom, tajne globalne sile… Shvaćaju kako je jedini načn da se izvuku iz problema da ponovo počnu vjerovati i oslanjati se jedan na drugog.

Bilo je na kanalima:

AXN  AXN Spin  

PREPORUKE
  • Hubert & Staller (2011)

    image
    A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
  • Praxis mit Meerblick (2017)

    image
  • Ella Schön (2018)

    image
    Ella, Asperger's autist, prospective lawyer, analytical and ruthlessly honest. The other: Christina, single parent, cafe owner, chaotic and intuitive. The lives...
  • Sommerdahlova ubojstva (2020)

    image
    Ugledni policijski istražitelj Dan Sommerdahl voli svoju suprugu Marianne s kojom je u braku 25 godina. Ona radi kao glavna kriminalistička tehničarka u istom...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.