"RTL Direkt" novi je voditeljski i urednički izazov Zorana Šprajca, šarmantnog i provokativnog voditelja, koji će od danas, od ponedjeljka do četvrtka, točno u 22 sata i 15 minuta, u vaše domove donositi najrelevantnije i najzanimljivije priče dana u novoj informativnoj emisiji RTL Televizije - "RTL Direkt".
"RTL Direkt" je dnevni late night news magazin u kojem će gledatelj dobiti pregled najvažnijih događaja dana, kao i najnovije vijesti večeri, a one priče koje su od posebnog interesa i važnosti će obraditi ne samo u formi reportaže već i kroz studijske intervjue s relevantnim i stručnim gostima.
Rebrendiranje informativnog programa RTL-a nije ograničeno samo na sadržaj i formu, nego i na vizualni identitet. Novi set u studiju RTL-a je opremljen s dva interaktivna LED video zida s najnovijim ultraHD i ultra-bright tehnologijama, ukupne površine 15 četvornih metara. Panoramska pozadina seta izrađena je jedinstvenom tehnikom koja do sada nije korištena na našim prostorima, prosvjetljavanjem ciklorame LED ekranima što cjelokupnom setu daje dinamičan izgled. Za izradu namještaja na setu korišten je potpuno novi kompozitni materijal koji još nije korišten za televizijske scenografije. Savršena kulisa za besprijekornog voditelja britkog jezika koji će vas točno u 22 sata i 15 minuta, na svoj osebujan način voditi kroz najrelevantnije događaje dana u zemlji i svijetu, u novom news magazinu "RTL Direkt".

Emitovanje na kanalima:

RTL  RTL Croatia World  

Sledeće epizode:

petak
08:15
RTL Direkt
ponedeljak
21:15
RTL Direkt
utorak
00:10
RTL Direkt
utorak
08:00
RTL Direkt
utorak
21:15
RTL Direkt
sreda
00:10
RTL Direkt
sreda
08:00
RTL Direkt
sreda
21:15
RTL Direkt
četvrtak
00:10
RTL Direkt
18.7.24.
08:00
RTL Direkt
18.7.24.
21:15
RTL Direkt
19.7.24.
00:10
RTL Direkt
19.7.24.
08:00
RTL Direkt
PREPORUKE
 • Biz Talk

  image
  A groundbreaking 30-minute interview show, giving an in-depth look into how top companies around the world conduct business and how policymakers view the...
 • The World This Week

  image
  Our panel of Paris-based journalists review the week’s international news: the stories that made the headlines and also those you may have missed!
 • The Stream

  image
  The host, along with experts, discusses various stories that are making rounds on social media platforms and listens to netizens as they share key stories using...
 • Paláver

  image
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.