Upoznajte najsvježiju ekipu mladih policajaca. Plavci novaci su jednosatna policijska serija koja pruža iskren pogleda na profesionalni i osobni život pet novopečenih policajaca tijekom njihove prve godine nakon novačenja.
Za Andy McNally – novakinju u centru 15. Odjela – teško je upravljati kaotičnim policijskim svijetom, jednako kao i kompliciranim ljubavnim životom. Činjenica da joj je otac propali bivši policajac nije joj nimalo pomogla, no uspjela je izaći iz nesretne sjene svoga oca i stvoriti vlastiti put. Kako otkriva – kada pomiješaš kaos romantičnih veza, odvojenost od obitelji i pritisak s kojim se suočavaju novaci u plavom bratstvu i sestrinjstvu – dobiješ svijet u kojem se opasnost, seks i visoki udio drame isprepliće s prirodom policijskog posla.

Bilo je na kanalima:

AXN  AXN Spin  DIVA  

PREPORUKE
  • Boš (2014)

    image
    Serija snimljena prema romanima Michaela Connellyja o detektivu Harryju Boschu, veteranu odjela za ubojstva losanđeleske policije. Radnja prati losanđeleskog...
  • Der Staatsanwalt (2005)

    image
    Cases and complicated lives of a public prosecutor and a police unit, a member of whom is the prosecutor's son, who work in Wiesbaden.
  • Hubert & Staller (2011)

    image
    A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
  • Inspektor Dupin (2014)

    image
    Neki ljudi, poput inspektora Dupina, Bretanju smatraju krajem svijeta. On je onamo premješten iz Pariza, a sa svojom alergijom na ribu i strahom od oceana osjeća...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.