"Nova scena" koja se formira u Studiju 6 omogućuje domaćim i stranim stvaraocima i muzičarima jedno sasvim novo mesto za kreiranje u dugačijim, studijskim uslovima, upoznavanje sa tehnikom, ali i mogućnost da pronađu put do mnogo većeg broja gledalaca i slušalaca u zemlji i inostranstvu.

Saradnjom RTS Digital i Trećeg programa Radio Beograda direktni prenosi ovih događaja pružaju najbolje od oba segmenta radija i televizije - besprekoran ton koji omogućava kontekst studijskog izvođenja i sliku vrhunskog kvaliteta, što publici omogućava da preko TV ekrana otkrije i doživi pozornicu muzičkih eksperimenata i novih mogućnosti.

Koncerti u Studiju 6 Radio Beograda su jedinstven format koji se teško može pronaći na nekom drugom - koncertnom ili nekoncertnom mestu.

Koncerti na kojima je moguće i prisustvo publike, uživo se prenose jednom mesečno i RTS Digital direktno prenosi uključenje u "živo" radijsko emitovanje koncerata.

Emitovanje na kanalima:

RTS Muzika  

Sledeće epizode:

nedelja
23:15
Studio 6: Anja Đorđević, Šlageri sa šlagom
ponedeljak
07:15
Studio 6 - Anja Đorđević, Šlageri sa šlagom ®
ponedeljak
15:15
Studio 6 - Anja Đorđević, Šlageri sa šlagom ®
danas
00:00
Studio 6 - Fish in Oil
Sutra
08:00
Studio 6 - Fish in Oil ®
Sutra
16:00
Studio 6 - Fish in Oil ®

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.