Vrhunski dokumentarni filmovi iz domaće i strane produkcije i ove jeseni emitovaće se dva puta nedeljno u okviru emisije VICE na "devedesetdvojci", sredom od ponoći a nedeljom u 23 sata. Ove jeseni, gledaoci će imati priliku da vide seriju uzbudljivih priča koju pripremaju autori jedne od najbrže rastućih medijskih platoformi na svetu.

Sezonu otvara film "Zločin iz mržnje" koji se bavi nasiljem nad drugačijim ljudima u Srbiji, u ovom slučaju pripadnicima gej populacije. Gledaoci će videti šokantne priče i ispovesti ovih ljudi koji su hrabro rešili da progovore o opasnostima kojima su izloženi u našem društvu. Pored ovog filma, VICE će u septembru premijerno prikazati i dokumentarac o čuvenoj Ibarskoj magistrali, svim neobičnim ljudima i pojavama koje su “proslavile” ovu najopasniju, ali i najvažniju saobraćajnicu u zemlji.

Kraj meseca obeležiće još jedan domaći film - "Trens u šumi" u kojem Galeb Nikačević publici približava kulturu trens muzike kroz priču o jednom domaćem festivalu. Ovo je zapravo samo uvod u nekoliko muzičkih dokumentaraca koje je VICE Srbija spremio u novoj sezoni, a koji će biti emitovani do kraja godine.

Kada su strani dokumentarci u pitanju, gledaoce očekuje veliki broj premijera filmova koji obrađuju fenomene i događaje iz svih krajeva sveta, od modne ikone Vivijen Vestvud, preko priče o praistorijskim bakterijama iz Sibira pa sve do imigrantskih sudbina i žena u svetu boksa.

Glavni i odgovorni urednik VICE Srbija Daniel Bukumirović kaže da će podjednak broj atraktivnih premijera biti emitovan i u emisiji koju četvrtkom emituje i TV Prva:

“Pripremajući novu sezonu, trudili smo se da pokrijemo što vise sfera života. Zato smo se bavili zaista raznolikim pričama, od teških životnih tema i ljudskih sudbina, problema našeg društva, do zabavnih dokumentaraca koji se bave tehno muzikom, turbo folkom, fudbalom ili seks fetišima Srba.”

Bukumirović ističe da je VICE prezadovoljan reakcijom publike u Srbiji i regionu na specifičan sadržaj koja ova mlada medijska kuća nudi preko svog vebsajta i TV emisije.

“Jako smo zadovoljni i prijemom našeg, svakako drugačijeg sadržaja kod publike i rezultatima koje smo postigli. Naši dokumentarci “Vikend ratnici” i “Smoke Mardeljano”, ili film “Glasovi” imaju stotine hiljada pregleda na internetu, uz fantastično pozitivne komentare. To su, između ostalog, i filmovi koji su se našli u top 20 po TV rejtinzima na nacionalnom nivou”, kaže Bukumirović.

“Uspeh VICE-a na TV kanalima prati i konstantan rast na internetu gde se vice.com na srpskom jeziku približio brojci od million jedinstvenih posetilaca mesečno, što smatramo velikim uspehom, uzimajući u obzir specifičan jezik i sadržaj kojim se obraćamo publici”, zaključio je Bukumirović, dodajući da je “očigledno da je VICE postao generacijska stvar za mlade ljude u Srbiji, baš kao i što je u celom svetu.”

Emitovanje na kanalima:

B92  CineStar TV  CineStar Fantasy  

Bilo je na kanalima:

CineStar A&T RS  NOVA TV  CineStar Prem. 2  CineStar Prem. 1  Prva Plus  Prva TV CG  Prva  

Sledeće epizode:

Sutra
03:30
Vice
Sutra
05:30
Vice
ponedeljak
03:30
Vice
ponedeljak
05:30
Vice
utorak
03:30
Vice
utorak
05:00
Vice
3.4.24.
04:00
Vice
3.4.24.
05:30
Vice
4.4.24.
04:15
Vice
4.4.24.
05:30
Vice
5.4.24.
04:00
Vice
5.4.24.
05:30
Vice
6.4.24.
04:15
Vice
6.4.24.
05:30
Vice
7.4.24.
05:30
Vice
8.4.24.
03:30
Vice
8.4.24.
05:30
Vice
23.4.24.
20:15
Vice: Korporacija zločina
sreda, 01. maj 2024.
00:25
Vice: Korporacija zločina
PREPORUKE
  • Global Business

    image
    Global Business is the flagship business show of CGTN English Channel, bringing you the latest economic data, business trends and policies.
  • Vesti B92

    image
    Informativni program B92.
  • Tech life style

    image
  • Jutarnje vesti

    image
    Jutarnje vesti.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.