Izgubili ste kontrolu na poslu. Otišli ste na lečenje. Sada ste se vratili - osveženi, nadahnuti i (vi mislite) pod kontrolom, željni novih izazova na vašem starom poslu. Mislite da ste se promenili. Sada želite da promenite svet.
Prosvetljena je otkačena HBO komedija po scenariju Majka Vajta s Lorom Dern koja glumi Ejmi, autodestruktivnu direktorku za zdravlje i lepotu koja doživi nervni slom na poslu. Posle tri meseca promišljanja i meditacije u rehabilitacionom centru na Havajima, Ejmi se vraća odmorna i spremna da sakupi deliće svog starog života i preoblikuje svet koji je ostavila iza sebe. To podrazumeva i saopštavanje dobronamernog, ali obično neželjenog saveta svojoj majci, s kojom sada živi; njenog lenjog bivšeg muža kome jedino zadovoljstvo u životu pružaju lake droge; i ekipu uvrnutih saradnika s kojima Ejmi mora ponovo da radi. U seriji pratimo Ejmi koja pokušava da nađe pravi put između svoje predstave o sebi, onoga što bi želela da bude i onoga što su ljudi oko nje spremni da tolerišu.

Nakon doživljenog nervnog sloma na poslu, Ejmi Dželiko se vraća kući posle dužeg boravka u holističkom rehabilitacionom centru. Sada s blažim i nežnijim stavom, Ejmi se useljava kod svoje majke Helen, pokušavajući da povrati svoj posao u kompaniji Abadon Indastriz. U međuvremenu, ponovo stupa u kontakt s bivšim mužem Livajem, ali usred opuštene večeri nastaje kuršlus kada se Livaj vrati svom starom ponašanju. Sledećeg jutra, pošto izgovori novu mantru - Ja ću se promeniti i ja ću biti sredstvo te promene - Ejmi se vraća na posao kako bi započela novo poglavlje u svom životu. Ali hoće li je primiti natrag u Abadon?

Bilo je na kanalima:

HBO3  HBO3 HU  HBO2  HBO2 HU  HBO  

PREPORUKE
  • Praxis mit Meerblick (2017)

    image
  • Ella Schön (2018)

    image
    Ella, Asperger's autist, prospective lawyer, analytical and ruthlessly honest. The other: Christina, single parent, cafe owner, chaotic and intuitive. The lives...
  • Toni, männlich, Hebamme (2019)

    image
    Unfortunately, Toni does not always have it easy as a male midwife.
  • Hubert & Staller (2011)

    image
    A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.