Ne postoji misterij koji oni ne mogu odgonetnuti!
Scooby Doo je veliki pas čiji je najbolji prijatelj ujedno i njegov vlasnik Norville Rogers, poznatiji pod nadimkom Shaggy. Njih dvojca nerazdvojan su tandem, a zajedno s još troje tinejdžera: Fredom Jonesom, Daphne Blake i Velmom Dinkley čine pravu ekipu za rješavanje misterija.
U svakoj epizodi pratimo odvažnu petorku koja nailazi na razne prepreke i slučajeve koje treba razotkriti i riješiti. Uglađeni mladić Fred uglavnom vodi glavnu riječ u prikupljanju dokaza i rješavanju misterija. Njega prati entuzijastična, ali ponekad i nespretna Daphne, kao i inteligentna i svestrana Velma koja najčešće prva dođe do rješenja. I dok se oni trude odgonetnuti svaki slučaj, Shaggy i Scooby Doo ponekad vode i vlastitu potragu, onu za hranom! Ova fantastična animirana serija o velikom psu i četiri odvažna tinejdžera zaintrigirat će, ali i nasmijati sve uzraste.
Scooby Doo animirana je američka serija, nastala 1969. godine pod Hanna - Barbera produkcijom. Zbog velike popularnosti, serija je dobila mnoge nastavke koji se snimaju još i danas te postoje istoimeni animirani i igrani filmovi, kao i videoigre, kazališne predstave te knjige. Američki TV magazin TV Guide je 2013. godine Scooby Dooa uvrstio među pet najboljih TV animiranih serija svih vremena.

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.