Znanstveni krugovi mozaična je emisija u kojoj Hrvatska televizija nastavlja tradiciju praćenja znanosti i rada naših znanstvenika.

Kroz niz zanimljivih priloga emisija će predstaviti najnovije znanstvene vijesti, podsjetiti na obljetnice, objavljivanje neke važne knjige, godine rođenja velikih znanstvenika, prijelomne trenutke u znanosti i još mnogo toga.

Uz novosti u kojima će gledatelji doznati što se sve protekli tjedan u svijetu znanosti događalo, emisija će pratiti i rad naših znanstvenika te gostovanja stranih stručnjaka.

Bilo je na kanalima:

HTV2  HTV4  HTV1  HTV3  

PREPORUKE
  • Da sam ja neko

    image
    Autorska emisija Rade Đurić poručuje nam da smo smi mi “neko” i predstavlja ljude koji mogu poslužiti kao inspiracija svima, čije priče će ih podstaći na...
  • Trust Me, I'm a Doctor (2013)

    image
    Medical journalist Michael Mosley & a team of doctors scientifically investigate popular health claims, myths & misconceptions.
  • Paleta

    image
    "Paleta" je emisija Radio-televizije Vojvodine. U pitanju je izbor iz sadržaja koje pripremaju redakcije Televizije na jezicima nacionalnih zajednica. Da bismo se...
  • Religijski program

    image
    Pratite zanimljivije sadržaje koji nastoje približiti vjerovanja, duhovnost i kulturu naroda, koji vijekovima žive na prostoru Balkana.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.