Za sve one koji prirodu osjećaju kao dio svog života, za one koji uživaju u ljepoti zelenih biljaka i cvijeća, za one koji su vrtlarstvo uveli u svoju svakodnevicu, nova emisija Vrtlarica bit će dobrodošla novost na našem programu. Polazeći s pozicije zaštite prirode i vlastitog zdravlja, autorica Kornelija Benyovsky Šoštarić, uz već poznate priče o organskom uzgoju povrća, voća i cvijeća, istražuje i nova područja vezana uz hortikulturu i zeleni biljni svijet.
Otkriva uzgajivače kojima su biljke i strast i život, predivno oblikovane vrtove, ali i načine na koje biljke možemo pripremiti, preraditi i koristiti u svakodnevnom životu. Baza i ishodište tih istraživanja je autoričin vrt smješten na zagorskoj strani obronaka Medvednice. On je mjesto stalnih eksperimanata s biljakama, ali i mjesto susreta sa zanimljivim gostima koji prenose vlastita iskustva o uzgoju ili korištenju biljaka. No, autorica polazi i dalje, putuje po Hrvatskoj i upoznaje zanimljiva mjesta i ljude koji su svoj život vezali uz uzgoj neke neobične vrste.

Emitovanje na kanalima:

HTV1  

Bilo je na kanalima:

OBN  HTV2  HTV4  

Sledeće epizode:

ponedeljak
11:10
Vrtlarica: Gradski vrtovi
utorak
11:12
Vrtlarica: Darovi prirode
sreda
11:11
Vrtlarica: Cvijeće u vrtu, ep. 10
15.6.23.
11:10
Vrtlarica: Začini u vrtu
19.6.23.
10:18
Vrtlarica
20.6.23.
10:18
Vrtlarica
21.6.23.
10:18
Vrtlarica
22.6.23.
10:18
Vrtlarica
PREPORUKE
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.