poster

Kerini dnevnici

The Carrie Diaries (2013)


Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji
Ocena: 7.0/10
Ocena korisnika: 4/10

Godina je 1984. i život šesnaestogodišnje Carrie Bradshaw sve je samo ne lagan. Nakon što joj je preminula majka, sestra Doorit (Stefania Owen) pretvorila se u pravu buntovnicu, a otac Tom (Matt Letscher) preopterećen je odgovornošću jer se odjednom sam mora brinuti za dvije tinejdžerice. Carrieni prijatelji – slatka štreberica Jill, sarkastična i samouvjerena Maggie (Katie Findlay) i osjećajni Walt (Brendan Dooling) – jedini su koji joj čine život podnošljivim, posebice kada njihova školska kolegica Donna LaDonna (Chloe Bridges) počne spletkariti protiv nje. Međutim, dosadan život u predgrađu nije dovoljan da Carrie pomogne zaboraviti na brige. Jedino što joj donosi uzbuđenje u inače miran život jest dolazak novog, privlačnog učenika Sebastiana Kydda (Austin Butler) u njezinu srednju školu. Usprkos tome, Carrie se teško nosi s tugom nakon što je izgubila majku. Njezin otac siguran je da bi joj promjena okoline pomogla, pa joj ponudi stažiranje u pravničkoj tvrtki na Manhattanu, što Carrie odmah s radošću prihvati. Kada stigne u glamuroznu urbanu džunglu New Yorka, doživi baš onakvo uzbuđenje kakvo joj je trebalo.

U New Yorku ubrzo upozna Larissu Loughton (Freema Agyeman), modnu urednicu u kultnom časopisu Interview, a nakon što je Larissa upozna sa svijetom uzbudljivih noćnih klubova i s jedinstvenim pojedincima kakve Carrie nikad prije nije upoznala, u njoj se probudi nova znatiželja i žudnja za životom kao što je Larissin. Carrieni prijatelji i obitelj imaju važno mjesto u njezinu srcu i životu, no ubrzo započinje ljubavnu vezu s, kako je sama rekla, najvažnijim muškarcem u njezinu životu – Manhattanom.

Seriju je osmislila Amy B. Harris ('Seks i grad', 'Tračerica'), a priča se temelji na romanima Candace Bushnell, autorici knige 'Seks i grad'.

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.