Epska avanturistička serija “Revolucija” je veličanstvena romantična saga, ali i drama o porodici - onoj u kojoj smo rođeni i onoj koju smo izabrali.
Ova serija na jedinstven način prikazuje uzbudljiv put nade i ponovnog rođenja, viđen očima jedne uporne mlade žene po imenu Čarli Mateson i njenog brata Denija. Nakon što Denija otme jedan od vođa militanata, kapetan Tom Nevil zbog mračnih motiva, Čarli mora da se poveže sa svojim ujakom Majlsom, bivšim američkim marincem koji živi usamljenim životom. Njih dvoje, zajedno sa preživelim beguncima, pokušavaju da oslobode Denija. Međutim, ujedno će morati i da svrgnu militante s vlasti i da pokušaju ponovo da uspostave Sjedinjene Američke Države. Takođe, oni istražuju i misteriju nestanka struje i pitaju se hoće li se ikada struja vratiti.
Na dodeli nagrada Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror Films, serija je osvojila nagradu za najbolju televizijsku seriju, a nagrađena je i prestižnim Emijem za izvanrednu koreografiju kaskaderskih scena.

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.