poster

Božić donosi ljubav

Love's Christmas Journey (2011)

dramski, romantični, vestern | SAD, Ujedinjeno Kraljevstvo

Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji
Ocena: 6.5/10

Mini-serija "Božić donosi ljubav" blagdanski je specijal snimljen prema književnom serijalu "Ljubav dolazi polako" Janette Oke, prema kojem je snimljeno još nekoliko TV filmova.
Dok još oplakuje gubitak supruga i kćeri, udovica Ellie King za božićne blagdane posjećuje brata Aarona Davisa, šerifa u gradiću Haddontonu, i njegovo dvoje djece. Ellie se trudi uživati u blagdanima. Čak se sprijateljuje s Beatrice, vlasnicom mjesne trgovine, i zamjenikom šerifa Strodeom. Udomaćivši se u bratovoj obitelji, Ellie pristaje paziti na nećakinju i nećaka kad Aaron otputuje izvan grada kako bi kupio susjednu zemlju za gospodarstvo. No kad korumpirani gradski odvjetnik mladog čovjeka okrivi za to što se sjenik gradonačelnika Waynea zapalio i izgorio, Ellie zaboravlja nepovjerenje sugrađana i uskače kako bi pomogla dokazati njegovu nedužnost. Na njezin očaj, blagdansko veselje pokvari vijest da je Aaron nestao. No kad se sve čini izgubljeno, Ellie ne dobije samo savršeno blagdansko čudo nego i priliku za nov život i ljubav.

PREPORUKE
  • Mala kuća u preriji (1974)

    image
    Godina je 1878. U tijeku je osvajanje zemlje, a među mnogima koji su u potrazi za novim životom na novoj zemlji je i obitelj Ingalls: Charles, njegova mlada žena...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.