Radnja serije smještena je u London 1909., u doba kad su se žene prepuštale užicima što su ih donosile novostečene slobode i moderna era. Harry je tim ženama želio udovoljiti, dati im moć i odati počast pa je tako otvorio vrata svoje raskošne robne kuće u slavnoj londonskoj Ulici Oxford. Kroz prizmu inovacija i spektakla koje je Harry u robnoj kući uprizorio, pripovijest razotkriva neopisane trenutke iz ženske povijesti, bilo da je posrijedi moda, kozmetika, tehnologija i domaćinstvo. Pozornica Harryjevog burnog života raskošni je londonski mozaik na prijelazu stoljeća. U slobodno vrijeme bio je kockar, i premda sretno oženjen, uživao je u društvu glamuroznih zabavljačica i filmskih zvijezda. Bio je legendarni ženskar, a život je živio u petoj brzini.
Autor ove serije višestruko je nagrađivani scenarist Andrew Davies koji zajedno s Kate Brooke i Kate O'Riordan potpisuje i scenarij "Mr Selfridgea", pripovijesti o Harryju, čovjeku koji je dobio nadimak Sto Na Sat i koji si je zacrtao da će kupovanje pretvoriti u uzbuđenje jednako seksu. Pionirskog i vratolomnog duha, gotovo manične energije, on je stvorio maloprodajno kazalište gdje su svaki novi, golicavi, zabavni - ili ponekad jednostavno ekscentrični - tema ili trend nalazili svoje mjesto.

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.