Monserrat je privlačna situirana mlada žena i živi ugodnim životom. Ipak pod neprestanom je paskom svoje majke Graciele kojoj je samo stalo do privida koji ostavlja pred drugima i neće dopustiti da se njezin društveni status promijeni bez obzira na sve. Roditeljima iza leđa Montserrat održava vezu s Joséom Luisom, mornaričkim časnikom, i ne želi se udati za Sebastiána de Icazu kojega joj majka praktički nameće jer bi majci odgovarao kao zet. José Luis zna da ga Montserratina obitelj neće nikada prihvatiti jer pred njime nije blistava budućnost kakvu bi ponudio Montserrat.
Alejandro radi na susjednom ranču. Tek na umoru Benjamín Almonte, okrutni, moćni i bogati čovjek, otkriva mu da je on zapravo njegov sin. Alejandro nije sretan tom viješću, ali život mu na put dovede Montserrat u koju se odmah zaljubi. Monserrat raskida zaruke sa Sebastiánom, a Gracielu to razgnjevi jer je njoj taj brak mogao biti rješenje za financijske probleme. Graciela pokušava naći drugoga bogatog muža za kćer i tada dozna za Alejandra, nasljednika Benjamína koji joj se čini savršenim ženikom za Montserrat. U svome očaju i tuzi da će postati siromašna, Graciela moli Alejandra financijsku pomoć. On pristane pomoći obitelji Mendoza samo ako mu Graciela dopusti da se udvara njezinoj kćeri. Graciela ne razmišlja dugo i odmah pristane. Obeća mu da Montserrat nikada neće doznati za njihovu nagodbu. Graciela i Montserratin brat Dimitrio otkriju da ona ljubuje s običnim mornaričkim časnikom i uzmu si za zadatak da ih razdvoje kako bi otklonili opasnost da veza Montserrat i Alejandra ne uspije. Vrlo brzo uspijevaju u svome naumu i Montserrat promijeni mišljenje o Joséu Luisu nakon što on biva optužen za zločin koji zapravo nije počinio.
Situacija se zakomplicira kada Graciela otkrije da Montserrat ne želi biti s Alejandrom pa kćeri mora otkriti istinu o njihovoj financijskoj situaciji. Unatoč svojim principima, zbog spoznaje da će jedino tako pomoći obitelji i spasiti je od bankrota, Montserrat pristaje na udaju za Alejandra. Nakon njezina pristanka, José Luis se ponovno pojavljuje i govori joj istinu o tome što se zapravo dogodilo te joj se kune da je istinski voli. No prekasno je. Ona se već udala za Alejandra Almontea. Protiv svoje volje Montserrat se seli na Alejandrov ranč. Njihov je brak pravi pakao od samoga početka jer ne postoji međusobno povjerenje, ali malo-pomalo Montserrat počinje voljeti Alejandra. U svome bijegu od policije José Luis dolazi na Alejandrov ranč kako bi radio kao predradnik, ali pod tuđim identitetom. Među njima dvojicom odmah se rodi prijateljstvo jer obojica dijele jednake vrijednosti. Ova je situacija neugodna za Montserrat i ona ne želi reći mužu istinu o njegovu novom zaposleniku jer se boji da bi je Alejandro mogao napustiti, a ona se baš počela zaljubljivati u njega. Monserrat, Alejandro i José Luis moraju nadići bezbroj zapreka koje im sudbina postavlja na put ne bi li vratili ono što im je život u prošlosti oduzeo: ljubav i priliku da budu sretni. Montserrat će morati donijeti konačnu odluku i prepustiti se srcu kao jedinom svom savjetniku.

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.