Fantastična serija ”Stalna meta” idealno je vizuelno štivo za sve ljubitelje kvalitetne krimi priče, što je i očekivano, imajući na umu da su dva glavna imena koja iza serije stoje - Džej Džej Abrams i Džonatan Nolan.
Abrams je postao ikona televizijskog programa 21. veka, svojom serijom ”Izgubljeni” (“Lost”), dok je Džonatan, mlađi brat čuvenog Kristofera Nolana, zajedno sa njim snimio filmove kao što su ”Mračni vitez”, ”Uspon mračnog viteza”, ”Memento” i ”Prestiž”. Ispostavilo se da, kada Abrams i Nolan postanu duo, kao krajnji rezultat dobijamo sjajnu mešavinu, koja je negde na putu između vrućeg krimi žanra, dosetljivog humora i opake akcije. Ako pratite i poštujete dosadašnji rad pomenutog dvojca, ”Stalna meta” je apsolutno neizostavna u vašoj gledalačkoj biografiji.
Priča počinje sa Džonom Rizom, bivšim agentom CIA, za koga se veruje da je mrtav. Pod lažnim identitetom, on sada živi na ivici propasti na ulicama Njujorka, utapajući tugu u piću. Kada upozna genijalnog Harolda Finča, povučenog milijardera koji je se bavi softverskim inženjeringom, njegov život dobija potpuno novi smer.

Nakon 11. septembra 2001. godine i tragedije koja je pogodila Njujork, Finč je izgradio softver za vladu, čija je svrha da štiti naciju tako što predviđa buduće terorističke napade. Program hakuje u telefone, računare, mejlove, čitave živote ljudi... Sve u svrhu pronalaženja materijala koji otkriva naredni korak potencijalnog zločinca.

Međutim, ovaj softver ne fokusira se samo na velike terorističke napade, već na sve vrste kriminala. Pravdajući se manjkom vremena i radne snage, vlada izbegava da rešava sitne protivzakonite radnje koje softver prepoznaje. Ovo izuzetno ljuti Finča, zbog čega daje ostavku. Ipak, pre toga, on hakuje sam softver, tako da, i po napuštanju radnog mesta, on ima pristup i uvid u sve što se dešava. Tada rešava da pravdu uzme u svoje ruke…

Njegov plan se produbljuje i proširuje kada se sprijatelji sa Rizom, koga unajmljuje da vrši nadzor i interveniše po potrebi, koristeći svoje sposobnosti koje je stekao za vreme rada u CIA. Zajedničkim snagama, ovaj duo će morati da nađe način da se izbori protiv svih zločina u ogromnom gradu.

Abrams se i u ovoj seriji služi svojim uvek interesantnim flešbekovima, uz pomoć kojih još bolje upoznajemo likove; dok se Nolan vešto koristi svojim uzbudljivim blokbasterskim pristupom. Upravo ovakvi aduti doneli su seriji nominacije za prestižne EMI i BET nagrade, kao i osvojenu Piplz čojs nagradu.

Prema istraživanju televizije CBS, ”Stalna meta” je zabeležila najviši rejting pilot epizode u poslednjih 15 godina. Upravo ta prva epizoda privukla je čak 13.2 miliona gledalaca, nakon čega je gledanost samo rasla.

Uzbudljiva, nepredvidiva, inteligentna, zabavna, dramatična, emotivna... ”Stalna meta” obuhvatila je sve ono što očekujete od jedne kvalitetne i nezaboravne serije!

Bilo na kanalima:

SUPER RTL  Prva FILES  NOVA TV  B92  Prva Plus  Planet TV SI  Prva TV CG  

Sledeće epizode:

Nema TV podataka
PREPORUKE
 • Čikago u plamenu (2012)

  danas
  image
  Ova popularna serija prati profesionalne i privatne živote vatrogasaca i medicinskog osoblja vatrogasne stanice u Čikagu. Nakon smrti vatrogasca Endrjua Dardena...
 • 911 (2018)

  danas
  image
  Drama koja prati užurbane živote i karijere pripadnika hitnih službi, policajaca, vatrogasaca i hitne pomoći, ljudi koji rizikuju svoje živote kako bi spasli tuđe.
 • Ertugrul (2014)

  danas
  image
  Serija prati život Ertugrula, oca Osmana I, osnivača Osmanskog Carstva, njegov dolazak na vlast u plemenu Kaji, ali i ljubav između njega i Halime. Radnja je...
 • Osveta u štiklama (2017)

  danas
  image
  Merve, Oja, Arzu i Pelin su prijateljice još od srednjoškolskih dana, ali sve se promenilo kad su Merve, Arzu i Pelin, za vreme školskog piknika, podmetnule Oji,...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.