John Paul Rocksavage je ulični policajac u centru Liverpoola. Kada netko pozove policiju, on je taj koji se odaziva na poziv i pritom suočava sa svim životnim situacijama u kojima se ljudi mogu zateći. Prepun adrenalina i prijeteća držanja u jednom trenutku, umoran od dosade i promrzao u idućem, svakodnevno okružen ljudskim nemoralom i očajem... No kad njegov partner Andy pogine na dužnosti kao žrtva mahnitog i podmuklog napada, Rocksavage osjeti poriv da uzvrati na njemu dotad nezamisliv način. Sve iznenada postaje vrlo osobno i kad jednom prijeđe liniju koja dijeli predstavnike zakona od prijestupnika, povratka više nema.
Rocksavage otkriva da nije dovoljno samo raditi svoj posao, ne može se riješiti nepogrešivog osjećaja nepravde i nemoći da učini ono što je ispravno. Kad Andyjevi napadači budu oslobođeni, u Rocksavageu se nešto prelomi. Jednostavno ne može dopustiti da takva nepravda prođe nekažnjeno te pod okriljem noći odlazi u osvetnički pohod. Našavši se licem u lice s ubojicama i stojeći pred uperenim pištoljem, učini nešto što će mu zauvijek promijeniti život i pritom osjeti zadovoljstvo kakvo nikada prije nije iskusio.

Rocksavage postaje policajac ubojica - neustrašivi osvetnik koji se osvećuje onima koji to zaslužuju i koji, prema njegovom uvjerenju, moraju umrijeti. Danju je i dalje junak, vrstan policajac koji štiti i pomaže onima u nevolji. No noću se pretvara u ubojicu koji prati i vreba svoj plijen prije nego što zada završni, ubojiti udarac.
Pravdu dijeli prema svojim mjerilima, nastojeći utišati svoje unutarnje demone - ubojstva koja počini nisu nasumična. Uzbudljiva i napeta, prepuna eksplicitnih prizora nasilja, "Good Cop" je visokostilizirana kriminalistička serija s nadasve neočekivanim obratom.

Jeste li znali?
Johna Paula Rocksavagea glumi Warren Brown, bivši je svjetski prvak u tajlandskom boksu.

Bilo je na kanalima:

HTV2  

PREPORUKE
  • Dosije

    image
    Srpski "Fox crime" rekonstruiše zločine koji se odvijaju pred našim očima. Ubistva, pljačke, otmice, trgovina ljudima...naći će se u fokusu kriminalističkih...
  • SOKO Hamburg (2018)

    image
    SOKO Hamburg is a German crime series.
  • Prevare (2011)

    image
    Ukoliko jedan od partnera sumnja da ga drugi vara, angažirat će tim Balkanskih prevara koji će prikupljanjem osnovnih informacija, ispitivanjem prijatelja i...
  • CopyCat Killers (2016)

    image
    We all love seeing movies - some people turn the fun into an obsession! Copycat Killers is a true crime TV series that tells stories of real crimes that were...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.