Slučajni susret profesionalni fotografkinje Sare (Hannah Ware) i uspješnog odvjetnika Jacka (Stuart Townsend) trenutačno preraste u očitu privlačnost. Sarin je suprug Drew, tužitelj s političkim ambicijama, s kojim ima sedmogodišnjeg sina Livera. Jackeov klijent je moćni, ali poprilično sumnjivi poduzetnik Thatcher (James Cromwell), s čijom kćeri Elaine (Wendy Moniz) je oženjen i o čemu Sara ništa ne zna.

Sigurna u svoju vezu s Jackom, Elaine je odlučna poslovna žena koja želi postići uspješno voditi svoj kafić u Chicagu pod svojim uvjetima, a jednako je tako i dobra majka njihovim šestanaestogodišnjacima, blizancima Valerie (Elizabeth McLaughlin) i Victoru (Braeden Lemasters). Usprkos svemu Sara i Jack uviđaju da u njihovim brakovima nešto nedostaje te se boriv protiv spoznaje da su jedan u drugome prepoznali svoju srodnu dušu.

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.