Na program Hrvatske televizije ponovno stižu "Smogovci", jedna od najpopularnijih domaćih serija za djecu i mlade čija se radnja zbiva u Naselku, naselju na zagrebačkoj periferiji. Polazišni model Naselka bila je stara Peščenica, koja se od doba opisanog u romanu po kojem je serija snimljena znatno izmijenila. Ova serija je humoristična, iako ćemo biti svjedoci mnogih ozbiljnih i važnih događaja, i nudi nam novo viđenje odraslih iz dječje perspektive.

Šestorica braće Vragec, njihovo odrastanje, avanture i nevolje u Naselku, naselju na zagrebačkoj periferiji zabavljale su generacije gledatelja. Njihova svakodnevica istodobno je duhovita i ozbiljna te serija, iako humoristična, govori o mnogim tužnim i važnim događajima, životnim dilemama, radostima i razočaranjima.

U prvoj epizodi upoznat ćemo neukrotivu braću Vragec, glavne likove serije, zatim Mazalovu djevojku Dunju, pa autora crtića Nosonju i njegova sina Dadu, zatim Slaloma i njegova sina Slona, a tu je i osobenjak Papirus sa psom Cuckom, kao i drugi zanimljivi stanovnici Naselka. Zaplet prve epizode vrti se oko tajanstvenog Fantoma, koji je uzbunio cijelo naselje. O njemu se čuju zastrašujuće priče, a pojavljuje se u noćnim satima te jureći na biciklu otima ženske torbice.

"Smogovci" su snimljeni prema scenariju Hrvoja Hitreca, redatelj je Milivoj Puhlovski, a u glavnim su ulogama Damir Šaban, Ana Petričević, Đorđe Rapaić, Antun Nalis, Zdenka Anušić, Tomislav Štriga, Ivica Zadro i Otokar Levaj. Uz njih, najmlađe junake glume Omer Alin, Mario Mirković, Željko Bilen, Damir Kovačić i Edin Osmić.

Bilo je na kanalima:

HTV2  HTV1  

PREPORUKE
  • Epic Trails (2017)

    image
    Eric Hanson travels to around the globe to backpack the world's most epic trails. The show also showcases the people, culture and experiences to be had in the...
  • Nepoznate vode sa Džeremijem Vejdom (2021)

    image
    V kanal National Geographic vas vodi na avanturu s Džeremijem Vejdom dok istražuje najneverovatnije reke, jezera i mora na našoj planeti kako bi otkrio tajne ovih...
  • Tajne mumija (2019)

    image
    Potraga egiptologa, arheologa i lingviste i trostrukog dobitnika nagrade Emi, Ramija Romanija, za odgovorima vezanim za fascinantne tajne mumija.
  • Facing Waves (2013)

    image
    An exciting and inspiring TV series that follows top paddlers as they explore the people, places, and adventures of the world's top paddling destinations.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.