Mrzovoljna i nekad uspješna pravnica naglo je otpuštena i prisiljena potražiti svježi početak. Pronalazi ga kad joj se svijet sudari s Malcomom Daviesom (Aml Ameen) – problematičnim studentom prve godine prava i dobra srca kojem očajnički treba njezina pomoć. Harry odluči tada otvoriti vlastitu odvjetničku tvrtku u napuštenoj prodavaonici cipela u opasnoj četvrti Cincinnatija. Adam Branch (Nathan Corddry), odvjetnik iz velike tvrtke je načuo za Harrietin posao te joj nudi svoju pomoć dok ne stane na noge. Nakon samo jednog slučaja, odluči da tamo želi i ostati. Harry, Malcom i Adam, zajedno s pomoćnicom Jennom Backstrom (Brittany Snow) spremni su na sve izazove koji ih očekuju…

Kathleen Doyle ´Kathy´ Bates, američka glumica i redateljica rođena je 28. lipnja 1948. godine. Nakon pojavljivanja u nekoliko manjih uloga na filmu i televiziji 70-ih i 80-ih, proslavila se svojom ulogom u filmu ´Misery´ (1990.), za koju je osvojila Oscara i Zlatni globus. Nakon toga Bates je zaredala brojne uloge u filmovima poput ´Pohane zelene rajčice' (1991.), 'Dolores Claiborne' (1995.) te naposljetku ulogu Molly Brown u 'Titanicu' (1997.). U svojoj bogatoj glumačkoj karijeri osvojila je brojne nagrade i nominacije, dok je njen televizijski rad rezultirao nominacijama za čak 11 Emmyja, od kojih su dvije za ulogu u ´Đavoljoj odvjetnici´. Osvojila je Emmyja za gostujuće pojavljivanje u humorističnoj seriji ´Dva i pol muškarca´ u kojoj je utjelovila duh starijeg brata Harpera, kojeg je tumačio Charlie Sheen.

Nagrade:
2012. nagrada Gracie Allen Awards – najbolja dramska serija
2012. nagrada Young Artist Awards za najboljeg glumca u TV seriji od 14 do 17 godina (Trevor Jackson)
2011. nagrada Emmy za najboljeg gostujućeg glumca u dramskoj seriji (Paul McCrane za ulogu Josha Peytona) te nominacija za najbolju glavna glumica u dramskoj seriji (Kathy Bates)
2 nominacije za Emmy 2012. godine – najbolji gostujući glumac u dramskoj seriji (Jean Smart) i najbolja glavna glumica u dramskoj seriji (Kathy Bates)
2012. nominacija za nagradu Screen Actors Guild Awards u kategoriji za najbolju žensku glumicu u dramskoj seriji (Kathy Bates)

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.