Možeš li se ikada uistinu vratiti kući? To si pitanje postavlja cijenjeni pisac Nick Garrett kad se vraća kući nakon deset godina. Kad se napokon vratio u Ulicu sjećanja, ubrzo je otkrio da je krug prijatelja s kojima je proveo tinejdžerske godine postao sloj radničke klase s obiteljima. Nick je postao uspješni njujorški autor pišući o tim ranim godinama te su holivudske zvijezde stajale u redovima da bi glumile likove iz knjige. Kako ga urednik pritišće da napiše nastavak, Nick se nalazi na raskršću, a i s ozbiljnom kreativnom krizom. Zatim se pojavljuje prilika za jednodnevnim tečajem na koledžu Dufresne, maloj školi u njegovu rodnome gradu, Knights Ridgeu u Massachusettsu. U nadi da će osvježiti sjećanja koja su ga inspirirala za prvi rad, odlučuje se na povratak.

Nick nema kontakata sa svojom obitelji, a ni s uskim krugom prijatelja koje je napustio nakon mature. Spalio je sve mostove kad je iskoristio sve te ljude kao likove u svojoj knjizi, a posebice kad je njihove živote prikazao kao prilično nezavidne. Zauzvrat se njegov povratak nije posebno slavio u gradu… Među Nickovim prijateljima su najbolji prijatelj Eddie Latekka, koji je razočaran jer ga je Nick napustio, a time i njihovu ideju o pokretanju zajedničkog posla. Tu je i dobar prijatelj Owen Rowan, čiji obiteljski život na prvi pogled djeluje savršeno, dobronamjeran, ali često i naporan Ikey i Phil, koji je drag, ali i povučen nakon događaja 11. rujna te se prilagodio životu unutar četiri zida. Prije nego što je otišao, Nick je svojoj tadašnjoj curi Hanni Daniels rekao da se vraća za šest tjedana. Deset godina poslije, odbačena i neudana Hannah odlučila je zaboraviti Nickovo propalo obećanje i nastaviti sa svojim životom. Ona je samohrana majka koja odgaja devetogodišnjeg sina, bistrog i šarmantnoga malog Sama. Hannah je u vezi s Rayem Cataldom, nekadašnjim školskim nasilnikom čiji je jedini smisao u životu bio mučiti Nicka i prijatelje. Nick je pronašao novu prijateljicu u Aubrey, jednoj od studentica s ambicijama za pisanje čiji boemski stil života jako imponira Nicku. Dok si pokušava posložiti život, Nick se useljava svom ocu udovcu kojeg s ljubavlju zove Zapovjednik.

Nick vidi da postoji više razloga za ostanak u Knights Ridgeu. Htio bi se ispričati svima za sva propala obećanja koja im je dao, a i ispraviti sve pogreške koje je napravio izdavanjem svoje knjige. Isto tako uočava da postoji mogućnost da je Sam, Hannin sin, možda zapravo i njegov sin. Nick uopće ne žali što je ispunio san koji je njegova majka imala prije smrti, da iskusi život izvan Knights Ridgea, ali odjednom vidi da bi htio ostati i riješiti sve probleme koje je ostavio za sobom. Nick vidi da je put ispred njega prilično trnovit. Unatoč svim problemima koji su preostali među obitelji i prijateljima, Nick prihvaća dobre strane svoga prijašnjeg života i trudi se ponovno zbližiti s onima koje je razočarao.

U drugoj sezoni serije stanovnici Knights Ridgea oporavljaju se od šoka i dramatičnih događaja koji su potresli gradić. Svi se privikavaju na novost da su Ikey i Owenova supruga ljubavnici pa se odabiru strane tko će koga poduprijeti. Hoće li Ikeyja prihvatiti u staro društvo nakon što je iznevjerio prijateljstvo? Sam Ikey privikava se na položaj odbačenog nakon što su svi digli ruke od njega, a neočekivana ponuda pronicljivog Raya "Big Cat" Catalda možda mu može pružiti toliko željeno utočište od problema.

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.