Broj epizoda: 15

Sinopsis:

Degrassi: The Next Generation kanadska je tinejdžerska serija smještena u svijet koji su osmislili Linda Schuyler i Kit Hood 1979. godine. To je četvrta serija u franšizi Degrassi i snimljena je nakon The Kids of Degrassi Street, Degrassi Junior High i Degrassi High. Poput svojih prethodnika, Degrassi: The Next Generation prati skupinu učenika u državnoj školi Degrassi koji se suočavaju s različitim izazovima kao što su loša slika o sebi, pritisak vršnjaka, zlostavljanje djece, spolni identitet, nasilje bandi, samoranjavanje, tinejdžerske trudnoće, zloporaba droga i smrt. Serija je doživjela uspjeh kod kritičara i često dobivala pozitivne kritike Entertainment Weeklyja, The New York Timesa i AfterElton.com. Prvih je godina često bila najgledanija domaća dramska serija u Kanadi i jedna od najbolje ocijenjenih emisija na televiziji Teen Nick u Sjedinjenim Državama. Primjerice, 2004. godine jedna je epizoda imala tek nešto manje od milijun gledatelja u Kanadi i više od pola milijuna u SAD-u. Serija je osvojila brojne nagrade kao što su Geminis, Writers Guild of Canada (Kanadska udruga scenarista) i Directors Guild of Canada (Kanadska udruga redatelja) te međunarodne nagrade poput Teen Choice Awards, Young Artists Awards i Prix Jeunesse. Osim u Kanadi i SAD-u, serija se prikazuje u još 140 zemalja.

PREPORUKE
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • Katie Fforde (2010)

    image
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.