Smeli glavni kuvar i autor kuvara Džulija Čajld (Sara Lankašir) 1962. godine unosi svoj prepoznatljivi stil kuvanja u američke domove putem “Kuvanja na francuski način” – njene prodorne serije koja je poslužila kao preteča modernih emisija o kuvanju.
Posle uspeha svog kuvara iz 1961, Džulija Čajld (Sara Lankašir) baca oko na relativno nov medij, televiziju, i daje ideju o kulinarskoj emisiji bostonskoj državnoj stanici VGBH. I pored protivljenja rukovodilaca i oklevanja njenog muža Pola (Dejvid Hajd Pirs), Džulija ulaže svoju budućnost u “Kuvanje na francuski način” – i pritom postavlja temelje modernih emisija o kuvanju. Uz pomoć najbolje prijateljice Avis De Voto (Bibi Nojvirt) i producentkinje Alis Naman (Britani Bredford), Džulija unosi svoj prepoznatljivi “žoa d vivr” dok se trudi da napravi mesta za stolom ne samo za sebe – nego i za kuvare po svim domovima. Šarmantna i urnebesna, “Džulija” osvetljava život američke vrhunske kuvarice, ali i glavnu prekretnicu u američkoj istoriji.

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.