Zloglasni pravi zločini prepričani iz ugla prijatelja i porodice umešanih.
Majka osumnjičena za ubistvo svoje trogodišnje ćerke. Uspešni student koji je nestao na školskoj ekskurziji. Porodični dom koji je krio decenije mučenja i zlostavljanja.
Čitamo o ovim pričama u novinama i imamo kratak uvid u užase iza naslova, ali porodice i prijatelji žrtava i osumnjičenih vide i drugu stranu priče; onu koju ne mogu da zaborave.
“Prijatelji progovaraju” je uzbudljiva dokumentarna serija koja se bavi spornim slučajevima, skrećući pažnju na ljude iza kulisa. Od njihovih napetih razgovora s policijom do medijskog cirkusa koji prati ova dobro propraćena suđenja, ovi nevini svedoci pričaju svoju stranu priče, otkrivajući istine koje su veće i složenije od onih o kojima se izveštava.

Bilo je na kanalima:

DOX TV  

PREPORUKE
 • Dosije

  image
  Srpski "Fox crime" rekonstruiše zločine koji se odvijaju pred našim očima. Ubistva, pljačke, otmice, trgovina ljudima...naći će se u fokusu kriminalističkih...
 • Gradske tajne (1998)

  image
  City Confidential features real life stories in a wide variety of American cities. While many of these stories deal with murder, some also deal with attempted...
 • WaPo Berlin (2020)

  image
  Jasmin Sayed, a commissioner who has lived in Germany for almost 30 years, is launching a new elite unit dedicated to the protection of Berlin's waters.
 • Inspektorica Marie Brand (2008)

  image
  The highly talented chief inspector Marie Brand investigates with her pragmatic colleague Simmel. Together they bring heart and mind perfectly together and solve...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.