Inspirisana istinitim događajima, serija „Baštovani“ je jedinstvena priča o naizgled običnom paru, Suzan i Kristoferu Edvardsu, čudacima koji beže od stvarnosti, glumeći junake u ljubavnoj priči kontaminiranoj tajnom zakopanom u bašti.
Serija „Baštovani“ je jedinstvena ljubavna priča o naizgled običnom bračnom paru koji postaje predmet neobične istrage, kada policija otkrije dva tela zakopana u bašti iza kuće u Notingemu. Miroljubivi Kristofer Edvards (Dejvid Tulis) i njegova supruga Suzan (Olivija Kolman) beže od stvarnosti već 15 godina. Kada Kristofer iznenada pozove svoju maćehu, polako počinje da se razotkriva njihova uloga u strašnom zločinu počinjenom pre više od deset godina. Kako istraga napreduje, inspirisana Suzaninom opsednutošću starim vesternima i klasicima, ovo dvoje sanjara počinju da glume uloge holivudskih junaka u priči koju su sami osmislili.

Bilo je na kanalima:

HBO3  HBO3 HU  HBO2 HU  HBO2  HBO  HBO HU  

PREPORUKE
  • Hubert & Staller (2011)

    image
    A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
  • Agata Kristi: Kriminalne igre (2009)

    image
    Nov serijal Kriminalnih igara smešten u razuzdani svet '50-ih godina. Nadzornik Lorens istražuje slučajeve koje je osmislila kraljica krimi-romana Agata Kristi....
  • Der Staatsanwalt (2005)

    image
    Cases and complicated lives of a public prosecutor and a police unit, a member of whom is the prosecutor's son, who work in Wiesbaden.
  • Bruklin 9-9 (2013)

    image
    Jake Peralta (Andy Samberg) talentirani je detektiv, zbog čega se nikad nije morao ubijati od posla i slijepo se držati pravila. Budući da je uhitio više...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.