Ono što vuče svet nisu lokomotive, već ideje i želje da ih ostvarimo, sada" govorio je Viktor Igo. U emisiji „Moja priča" nastojaćemo da vas upoznamo sa ljudima koji znaju odgovor na pitanje kako da svoje živote učine vrednim pamćenja. U TV formatu, kao u ramu za sliku, nastaje portret kroz priču o sebi i detaljima koji život čine dragocenim. Da ispričamo ko smo, jer se sve, iznenađujuće lako zaboravi.

Emitovanje na kanalima:

RT Vojvodina 2  RT Vojvodina 1  

Sledeće epizode:

danas
07:18
Moja priča
sreda
02:04
Moja priča
PREPORUKE
  • Jorkširski veterinar (2015)

    image
    Skeldejlov tim ima iskrenu strast prema životinjama. Njegovi klijenti retko kada imaju zdravstveno osiguranje, ali njemu je dobrobit životinja na prvom mestu.
  • Psi: Neispričana priča (2017)

    image
    Psi su mnogo više od samo voljenih ljubimaca – u početku su bili divlji grabežljivci, no tijekom vremena doživjeli su velike promjene. Nova serija Discovery...
  • Paleta

    image
    "Paleta" je emisija Radio-televizije Vojvodine. U pitanju je izbor iz sadržaja koje pripremaju redakcije Televizije na jezicima nacionalnih zajednica. Da bismo se...
  • Eko perspektive

    image
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.