Joanna Lumley, dobitnica prestižne nagrade Bafta, odlazi na sentimentalno putovanje zemljom u kojoj je rođena. Rođena je posljednjih dana britanskog Radža, a Indija je generacijama bila domovina njezine obitelji. Na putovanju tom zemljom uranja u zadivljujuće krajolike, bogatu kulturu i spektakularni svijet divljine. Tijekom istraživanja upoznaje jedinstvene ljude i saznaje kako je Indija postala tako živahna nacija nakon stjecanja neovisnosti. Od Humajunove grobnice u Delhiju, gdje je njezin otac zaprosio njezinu majku, do veličanstvenih špilja Ellora u Maharaštri, to su lokacije koje su oblikovale naciju - a i njezinu prošlost.
Joanna Lumley upoznaje dalaj lamu, ima rijetku priliku vidjeti divljeg indijskog slona i odlazi na Himalaju kako bi doživjela neke od najviših vrhova svijeta. Provodi vrijeme i s kraljevskom obitelji u Sikkimu, u Mumbaiju svjedoči dubokom jazu između bogatstva i siromaštva i slijedi muslimanski ezan u Ahmedabadu.
Ovo je njezino dirljivo odavanje počasti zavičaju. Dok se vraća obiteljskim korijenima, otkriva naciju punu ljepote i raznolikosti i dirnuta je toplinom ljudi koji je dočekuju.

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.