Adaptacija klasične serije Ingmara Bergmana „Scene iz braka“ ponovo preispituje njegove predstave o ljubavi, mržnji, želji, monogamiji, braku i razvodu iz ugla savremenog američkog para.
U savremenoj adaptaciji švedskog klasika Ingmara Bergmana, petodelna serija HBO „Scene iz braka“ ponovo preispituje predstave o ljubavi, mržnji, želji, monogamiji, braku i razvodu iz ugla savremenog američkog para. Mira (Džesika Čestejn) je samouverena, ambiciozna direktorka tehnološkog sektora, koja živi u neispunjenom braku sa Džonatanom (Oskar Ajzak), brižnim intelektualcem, profesorom filozofije koji očajnički pokušava da sačuva njihovu vezu. Serija „Scene iz braka“ istražuje složenost njihovog odnosa i Džonatana i Miru kao individue koje spoznaju da njihov brak nije uništen jednim događajem ili nedostatkom, što rezultira krajnje iskrenom serijom koja omogućava publici da prisluškuje privatne razgovore dvoje ljudi koji su rastrzani između osećanja ljubavi i mržnje.

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.