Milton je zaista vrlo malen. Živi u satu na kaminu u salonu kuće koja pripada gospođi Witherspoon. Nitko ne zna da je ondje osim njegova prijatelja Douglasa, kuštrava psa koji većinu vremena provodi spavajući pred kaminom i, dakako, gledatelja. Prostodušan i znatiželjan Milton svojim nestašlucima neprestano iznenađuje Douglasa. Po mentalitetu je sličan Petru Panu i promatra golemi svijet oko sebe širom otvorenih očiju. Istodobno je djetinjasto naivan i hrabar u svojim eskapadama koje su rezultat njegove razigrane i prebujne mašte.
Douglas je često "žrtva" Miltonovih šala. On ima dva gospodara i stalno upada u nevolje, obično na štetu svoje prave vlasnice gđe Witherspoon. Douglas je punašan, čupav i obasipan ljubavlju. Nije baš pametan, ali ima dobro srce i smatra da mora paziti na svog prijatelja Miltona i brinuti se o njemu. Ironija je u tome što Milton misli da se on brine o Douglasu. No, to je daleko od istine. Douglas se može slobodno kretati okolo, no većinu vremena radi ono što najviše voli - spava.

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.