Četvorodelni dokumentarac koji nam pruža impresivno vizuelno putovanje kroz vreme, u najmračnije doba čovečanstva. Serija analizira stvaranje i prikrivanje istorije, istražujući izrabljivačke i genocidne aspekte kolonijalizma.
“Istrebite sve divljake” je prosvetljujuće putovanje kroz vreme koje nam pruža dubok uvid u istoriju evropskog kolonijalizma u Africi i Severnoj i Južnoj Americi. Ova inovativna serija istražuje dugoročne posledice eksploatacije i genocida na današnje društvo, pomerajući granice tradicionalnog dokumentarizma. Vešti reditelj Raul Pek (I Am Not Your Negro) putuje u najmračnije periode čovečanstva sa Džošom Harnetom koji (Perl Harbor) glumi u igranim scenama. U četiri epizode, Pek dekonstruiše stvaranje i prikrivanje istorije, zadire u ideologiju belačkog suprematizma i podstiče publiku da još jednom razmisli o načinu na koji je pisana istorija.

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.