Velika porodica. Veliki snovi. Veliki problemi. Velika ljubav. Poligamija traži društvo. HBO vam predstavlja seriju koja istražuje evoluirajuću instituciju braka kroz tipično-netipičnu porodicu.
Mislite da su tri supruge ostvarenje sna? Razmislite opet. HBO predstavlja nekonvencionalnu savremenu dramu koja priča priču o Bilu Henriksonu (Bil Pakston), poligamisti koji živi u predgrađu Solt Lejk Sitija sa svoje tri žene i sedmoro dece. Nezavisni biznismen koji drži lanac prodavnica opreme i alata, Bil se suočava sa nizom izazova ispunjavajući emotivne, romantične i finansijske potrebe svoje tri supruge – Barb (Džin Triplhorn), Niki (Kloi Sevinji) i Mardžin (Ginifer Gudvin) – i baveći se njihovom decom, poslovima tri udružena domaćinstva, gomilom računa i otvaranjem svoje nove prodavnice opreme i alata. Stvari se komplikuju kroz niz kriza vezanih za njegove roditelje, Frenklina i Lois (Brus Dern i Grejs Zabriski), koji žive u naselju poligamista u ruralnom delu Jute, kao i uz neočekivani poslovni izazov od Romana (Hari Din Stenton), jednog od njegovih tastova i „Proroka“ u komuni poligamista u kojoj žive njegovi roditelji.

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.