U novoj seriji od osam epizoda koju nam donosi Fearne Cotton, ambiciozni dizajneri natječu se u uređenjima poslovnih interijera i bore za pobjedu koja im donosi ugovor s jednim od vrhunskih londonskih hotela.
Svaki tjedan dizajneri će raditi na novom poslovnom prostoru i bit će suočeni s osam različitih izazova kao što su ogledne kuće, restorani, hoteli i frizerski saloni. Prilikom svakog zadatka provjeravat će se cijeli niz vještina dok budu nastojali dati sve od sebe da pokažu svoje dizajnersko umijeće sucima.
Bivša urednica časopisa ELLE Decoration, Michelle Odundehin, ocjenjivat će ih svakog tjedna. Kao sutkinja, odlučivat će tko ostaje, a tko ispada iz natjecanja.

Bilo je na kanalima:

HTV2  

PREPORUKE
  • Slagalica

    image
    TV Slagalica je kviz sa najdužom tradicijom na Balkanu i jedna od najgledanijih televizijskih emisija u Srbiji. Uz ovaj, najpopularniji porodični kviz,...
  • Gra słów. Krzyżówka (2020)

    image
  • Bingo

    image
    Nemojte propustiti prenos javnog izvlačenja igre na sreću Bingo koji će biti emitovan iz studija Happy televizije.
  • El cazador (2020)

    image
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.