Dokumentarna serija koja istražuje višedecenijsku priču o tvrdnjama da je Vudi Alen seksualno zlostavljao svoju ćerku Dilan, suđenju za starateljstvo koje je nakon toga usledilo i Alenovom odnosu sa ćerkom Mije Farou, Sun-Ji.
"Alen protiv Farou" je četvorodelna dokumentarna serija HBO, od nagrađivanih istraživačkih reditelja Kirbija Dika i Ejmi Ziring, koja istražuje senzacionalne, višedecenijske naslove i otkriva intimnu priču koja se krije iza jednog od najozloglašenijih holivudskih skandala: optužbi protiv Vudija Alena za seksualno zlostavljanje Dilan, njegove 16-godišnje ćerke čija majka je Mia Farou; suđenja za starateljstvo, detalja o Alenovom odnosu sa ćerkom Mije Farou, Sun-Ji, kao i kontroverznih posledica suđenja. Nekada čuveni po svom partnerstvu na filmu i van njega, životi Vudija Alena i Mije Farou su nepopravljivo narušeni, a njihova porodica je razorena kada su u javnost izašle tvrdnje o zlostavljanju, nakon čega su usledile maliciozne rasprave u javnosti.

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.