Abby Cadabby, koju svi zovu jednostavno Abby, četverogodišnji je Muppet lik iz dječje TV-emisije Ulica Sezam. Abby se prvi put pojavila 2006. godine u prvoj epizodi 37. sezone Ulice Sezam, kad se uselila u ulicu i upoznala neke od njezinih stanovnika.
Pridružite se omiljenoj budućoj vili Abby i njezinom polubratu Rudyju na putovanjima iz Ulice Sezam. Zajedno će posjetiti fantastične lokacije i odlaziti na tematske "misije" u kojima će isprobati različita zanimanja. Nakratko će postati podvodni fotografi i fotografirati crvenu grgečku, zatim znanstvenici koji će u potrazi za vulkanskim kamenjem posjetiti aktivni vulkan, a otisnut će se čak i u svemir kako bi popravili svemirsku postaju! U svakoj od tih pustolovina Abby i Rudy moraju surađivati kako bi svladali prepreke i ustrajali u zadatku.
U središtu radnje samopouzdana je i radoznala Abby, pa stoga crtani serijal Pustolovka Abby pruža vrijedan primjer djevojčicama koje sanjaju velike snove i zamišljaju svijetlu budućnost. Ovaj serijal nastavlja se na desetljećima dugu tradiciju Ulice Sezam, a prvi je u potpunosti nastao u radionici Sezamova animacijskog tima.

Bilo je na kanalima:

HTV3  HTV2  

PREPORUKE
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.