Dragi fintin-prijatelji, dragi maštari i svi vi koji ćete to tek postatati, samo za vas tu je serijal pod imenom "Fintin - maštaonica i školica". Kao što i samo ime kaže, biće tu mnogo fintiniranja. A šta to znači? To znači da ćemo kroz zabavu učiti i da ćemo se kroz učenje zabaviti.
Kroz ovu čudnu maštaonicu i školicu vodiće nas Mađion... To nije običan mađioničar, ne, ne... To je mađioničar priče i mašte... Najveći maštar, koji je uvek spreman da svoje priče podeli sa gledaocima. U tome će mu pomagati jedna posebna knjiga, koju je Mađionu ostavio njegov deda Pripoveda; u knjizi je još posebnije Futurogledalo... Pitate se šta je to? E, to je čarobno ogledalo, u kome mogu da se vide priče iz budućnosti. Mađion zna da pročita slike iz tog Futurogledala i da nam ih prepriča. I to će raditi svakog ponedeljka, dakle, svakog ponedeljka će nam pričati priče. A ko je onda Vila Šumila? Eeeee... to je jedna posebna šumska vila, najveći ljubitelj prirode i najveći poznavalac biljaka i životinja. Ona inače živi u jednom neobičnom svetu, u Džungloni, ali da bi s družila sa svojim drugarom Mađionom i gledaocima, ona, uz pomoć svoje magije dolazi kod Mađiona svakog radnog dana, sem ponedeljkom, u njegovu krajnje neobičnu kuću. Učićemo sa njima o slovima, o zdravoj ishrani, o brojevima, o geometrijskim figurama, učićemo o zanimanjima, o znamenitim Srbima, o velikim izumima, ali naučićemo štošta i o lepom ponašanju, o očuvanju prirode, o reciklaži, dobroti, prijateljstvu, ljubavi i osećanjima... Kad se bolje razmisli, učićemo zajedno o svetu koji nas okružuje i u kome živimo.
Vila neće propuštati priliku da se našali sa Mađionom, nestane i pojavi se kad joj se to svidi, neće propuštati priliku da pravi razne smicalice, ali Mađion to neće uzimati za zlo, jer nikada neće posumnjati u njenu dobrotu. Oni su jedan pravi fin tim, ovaj... fintin!

Bilo je na kanalima:

RTS Poletarac  RTS2  

PREPORUKE
  • Soothing Sounds

    image
    Close Your Eyes,Songs & Rhymes,Sky,Twilight,Songs & Rhymes,Songs & Rhymes,Songs & Rhymes,Songs & Rhymes,Songs & Rhymes,Songs & Rhymes.
  • From Night to Day

    image
    Songs & Rhymes,Songs & Rhymes,Songs & Rhymes,Songs & Rhymes,Songs & Rhymes,Sky,Starry Nights,Songs & Rhymes,Songs & Rhymes,Songs & Rhymes,Songs & Rhymes,Moonlight.
  • Raspakivanje

    image
    Kada pomislimo na decu, jedna od prvih asocijacija na njih su i igračke. Jer, nema deteta koje ne voli igračke. I upravo igračke su glavna tema emisije...
  • Rise & Shine with BabyTV Friends

    image
    Oliver, Toto's Kindergarten, Songs & Rhymes, Happy Birthday to You, In the Animal World, Draco,Songs & Rhymes, Jump Out of Bed Sleepy Head
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.