Serija „Svet mrtvih“ se dešava krajem 1880-ih, kada je praksa fotografisanja nedavno preminulih bila popularna širom Irske i Evrope. Smatralo se da je fotografija bliske osobe koja je preminula najvrednija dragocenost, a Brok Blenerhaset je najpoznatiji fotograf preminulih u Irskoj koji pokušava da oživi svoj posao nakon nesreće. Brok angažuje Konala Moloja, odanog i vrednog asistenta i bivšeg grobara, a u vođenju posla mu pomaže Nensi Vikers, njegova mlada nećaka sa kojom nije bio blizak.
Nakon poteškoća na početku, njihova saradnja počinje da se razvija, ali izgleda da se memorijalnom fotografijom bavi i neko sa opasnijim namerama. Policijski inspektor Frederik Regan iz Dablinskog zamka započinje istragu niza ubistava u kriminalnom podzemlju Dablina, i uskoro dolazi do zaključka da serijski ubica zarađuje na novoj vrsti fotografija: slikama svojih žrtava dok umiru. Kako se broj žrtava povećava, Blenerhaset, Moloj i Vikers moraju da zaustave ubicu koji namerava da ih liši i posla i života.

Bilo je na kanalima:

STAR Crime  Epic Drama  

PREPORUKE
  • Ubistva u Beču (2019)

    image
    Beč, početkom 20. veka. Kolevka filozofije, nauke i umetnosti. Grad u čijim se kafeima i operama suočavaju kulture i ideje. Maks Liberman je sjajan mladić, Englez...
  • Elementarno (2012)

    image
    U ovoj ekranizaciji Conan Doyleovih priča, radnja je smještena u New York, a uloga Sherlocka je pripala britanskom glumcu Jonnyju Lee Milleru dok je Watson po...
  • Hubert & Staller (2011)

    image
    A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
  • Ubojstva u... (2013)

    image
    A collection of police murder investigations each time taking place in a different French city and region.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.