Četverodijelni misterij temelji se na romanu Burial pisca i scenarista Neila Crossa (Luther, Spooks), inspiriranom čudnim istinitim događajem. Naime, Crossova je sestra 1985. godine imala noćnu moru o tome kako ubija beskućnika, a Cross je to iskoristio kako bi napravio sablasnu seriju.
Radnja serije odvija se unutar četiri noći, a svaka je epizoda puna ubojstava, intrige, obmana, ukletih kuća, duhova i nadnaravnih događaja. Glavni je lik dobronamjerni, ali i izgubljeni Nathan (Russell Tovey) – čovjek koji nosi strašnu tajnu i nada se da ona nikad neće biti otkrivena. Nathana proganjaju pogreške koje je počinio u prošlosti, a koje se tiču nestanka sestre njegove supruge Elise (Simone Ashley). Nakon deset godina novoga braka s Holly (Amrita Acharia), Nathana posjeti Bob (Bertie Carvel), neželjeni lik iz Nathanove prošlosti koji se pojavi sa šokantnim vijestima koje pokrenu seriju katastrofalnih odluka. Ovo je jedna od onih serija zbog kojih ćete poželjeti spavati s upaljenim svjetlom. Očekuje vas sablastan misterij, psihološka napetost, no i ljubav i moguće iskupljenje.

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.