U središtu ove napete suvremene drame je priča o istinitom zločinu koja tjera na razmišljanje - priča o istražitelju koji je odlučan u namjeri da pod svaku cijenu ubojicu privede pravdi.
22-godišnja Sian O'Callaghan nestala je 2011. nakon izlaska s prijateljima. Njezin zabrinuti partner prijavljuje nestanak, a glavni inspektor Steve Fulcher (Freeman) počinje rekonstruirati gdje je posljednji put viđena. Vjeruje da je Sian još živa i da je negdje zatočena pa pokreće hitnu i opsežnu pretragu. Zahvaljujući marljivom i detaljnom radu policije, Fulcher zajedno s timom otkriva snimke nadzorne kamere koje prikazuju Sian u High Streetu, što ih vodi do ključnih tragova u istrazi. Vrijeme polako curi, a Fulcher je sve bliže glavnom osumnjičeniku, mjesnom taksistu Christopheru Halliwellu. No nakon napetog sukoba na zabačenoj seoskoj lokaciji, Halliwell mu otkriva nešto zbog čega će istraga nepredviđeno krenuti u sasvim drukčijem smjeru. Fulcher mora donijeti odluku koja će mu promijeniti život. Hoće li slijediti policijsku proceduru ili će uhvatiti ubojicu?

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.