Trailer za Netflixov anime film The Witcher: Nightmare of the Wolf

sreda, 21. jul 2021. 21:54

Kada je ranije ovog mjeseca objavljen prvi pogled na The Witcher: Nightmare of the Wolf bili smo na godišnjem i nismo ga prenijeli pa sada popravljamo stvar s friško pristiglim novim trailerom. The Witcher: Nightmare of the Wolf je Netflixov anime film kojeg je napisao i producirao Beau DeMayo. Producentica je i Lauren Schmidt Hissrich, koja je showrunnerica i izvršna producentica Netflixove igrane serije The Witcher. Iza animacije filma stoji korejski animacijski studio – Studio Mir, poznat po svom radu na The Legend of Korra, Voltron: Legendary Defender i Kipo and the Age of the Wonderbeasts.
Trailer nas upoznaje s mladim Vesemirom dok ubija čudovišta zbog novca i slave. Također nam daje pregled čudovišta s kojima će se susretati tijekom filma.
Prije Geralta postojao je njegov mentor Vesemir – odvažni mladi vještac koji je pobjegao iz siromašnog života te ubija čudovišta za novčiće. Ali kad čudno novo čudovište počne terorizirati kraljevstvo, Vesemir se nađe u zastrašujućoj avanturi koja ga prisiljava da se suoči s demonima svoje prošlosti.
Vesemir je odrastao kao sluga na plemićkom imanju, radeći puno sati u danu za premalo novčića. Čeznuo je za slobodom od svog društvenog položaja, i istraživanjem Kontinenta kako bi pronašao svoju sudbinu.
Tetra Gilcrest moćna je čarobnica koja potječe od jednog od prvih magova Kontinenta. Ona i njezini sljedbenici rade na održavanju mira na Kontinentu osiguravajući da se magija ne koristi u krive svrhe.
Lady Zerbst je plemkinja Kaedwena koja je nakon smrti svoga supruga naslijedila njegovo mjesto u kraljevu savjetodavnom vijeću. Otada se izdigla iz redova i postala jedna od kraljevih savjetnica kojoj se najviše vjeruje kao i žestoka pristalica vještaca.
Deglan je odgojen na grubim, nemilosrdnim otocima Skellige i okorjeli je ratnik-vođa vještaca. Iznimno je odan svojim “dečkima” i predan da učini sve što je potrebno da ih zaštiti.
Glasove su glavnim likovima posudili Theo James (Castlevania) kao Vesemir, Lara Pulver (Sherlock) kao Tetra, Graham McTavish (The Hobbit: An Unexpected Journey) kao Deglan i Mary McDonnell (Battlestar Galactica) kao Lady Zerbst.
The Witcher: Nightmare of the Wolf na Netflix stiže 28. kolovoza.
The post Trailer za Netflixov anime film The Witcher: Nightmare of the Wolf appeared first on Inverzija.

Još

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.